top of page

Ajankohtaista

Vaikka koronatilanteesta johtuen rajoitukset ovat tiukkoja, on jalkaterapiaan turvallista tulla. Jalkavaivat eivät ole tauolla, vaikka pandemian aikaa eletäänkin, joten muistathan pitää jaloistasi edelleen hyvää huolta!

- Työskentelen yksin, joten muita kontakteja ei minun lisäkseni ole, toisinaan korkeintaan vain ohimennen toinen asiakas

- Puhdistan ja desinfioin tilat huolellisesti asiakkaiden välillä

- Käytän maskia koko ajan

- Tulethan sinäkin vain terveenä, tarvittaessa siirretään aikaa

Pidetään huolta toisistamme!

Personal Hygiene

100% yksilölliset tukipohjalliset - nopea apu moniin jalkavaivoihin!

Onko sinulla kipuja jaloissa, esimerkiksi jalkaterissä, nilkoissa, polvissa, lonkissa tai jopa selässä? Entä virheasentoja varpaissa tai jaloissa? Väsyvätkö ja rasittuvatko jalkasi? Onko sinulle suositeltu tukipohjallisia aiemmin?

 

Jalkamme toimivat koko kehomme tukipilareina ja usein erilaiset rasitusvaivat, nivel- ja lihaskivut voivat johtua jalkojen mahdollisista virheasennoista tai jalan kaarirakenteen iskunvaimennuskyvyn heikkenemisestä. Tällöin vaivoihin tuo helpotusta yksilölliset tukipohjalliset, yleensä yhdistettynä harjoitteisiin. Tukipohjallisilla saadaan parannettua iskunvaimennusta sekä ohjattua jalkasi neutraaliin asentoon, joka vähentää kipua ja virheellistä kuormitusta sekä kohentaa koko kehon linjausta.

Minulta saat tukipohjalliset, jotka

  • ovat 100% yksilöllisesti muotoiltavat

  • ovat nopea ja luotettava hoitokeino -> saat ne mukaasi yleensä jo samalla käynnillä

  • sopivat kaikkiin kenkiin ja istuvat täydellisesti

  • eivät lukitse ja passivoi jalkaa, vaan auttavat jalkoja säilyttämään dynaamisuutensa

  • perustuvat jalka-analyysissa todettuun tarpeeseen

  • ovat saatavilla asiakasystävälliseen hintaan

 

 

Footbalance Medical on terveydenhuollon ammattilaisen (jalkaterapeutti, fysioterapeutti) jalka-analyysin perusteella valmistettava yksilöllinen tukipohjallinen. Esimerkiksi urheiluliikkeissä myytävistä pohjallisista ne eroavat mm. materiaalien, muokattavuuden ja kiilattavuuden ansiosta. Merkittävin ero on kuitenkin se, että jalka-analyysin ja pohjallistarpeen arvioinnin sekä pohjallisten muotoilun tekee juuri jalkaterveyden ammattilainen. Tukipohjallisten hinta n. 110-120e.

FootBalance_VantaanJalkaterapia.jpg
Footbalance.jpg
Medical_Green_soft_poster_50x70cm_FIN (1
bottom of page