top of page

Hinnasto 1.5.2022- 

Jalkojen hoito - perus
65e

Jalkojen tarkistus ja hoitotarpeen arviointi, kylvetys/puhdistus, ihon- ja kynsien hoito, rasvaushieronta. Lisäksi erityiset tarvittavat hoitotoimenpiteet yksilöllisen tarpeen mukaan. Sopii myös diabeetikoille. 45-55min. 

Jalkojen hoito - vaativampi
79e

Jos sinulla on runsaasti kovettumaa/känsiä ja /tai paksuuntuneet kynnet tai useita jalkaongelmia hoidettavana, valitse vaativa jalkojenhoito. 

Jalkojen tarkistus ja hoitotarpeen arviointi, kylvetys/puhdistus, ihon- ja kynsien hoito, rasvaushieronta. Lisäksi erityiset tarvittavat hoitotoimenpiteet yksilöllisen tarpeen mukaan. Sopii myös diabeetikoille. 65-75min. 

Jalkojen osahoito/pikahoito
45e

Esimerkiksi kynsien lyhennys, yksittäisen känsän tai kovettuman hoito, kontrollikäynti. Tai tehdään mitä ennätetään tässä ajassa, pikahoito. 30min.

Hemmotteleva jalkojenhoito
82e

Ihana paketti terveyttä edistävää jalkojenhoitoa ja hemmottelua! Sopii loistavasti myös lahjaksi.

Jalkojen kylvetys, jalkaterien ja säärten kuorinta, jalkojen perushoito, naamio sekä hieman pidempi rasvaushieronta.  

Kynsien lakkaus +9e, lakan saa omaksi.

Jalkaterapeuttinen arviointi ja tutkimus
70e

Sopii esimerkiksi kivun, asentovirheen tai toimintahäiriön selvittelyyn ja alaraaja-analyysiin. Sisältää tarvittavat tutkimukset ja hoidon ajan puitteissa, jatkosuunnitelman sekä omahoidon ohjauksen.

Jalkojen perushoito kynsienlakkauksella. Kynsilakan saa omaksi. Lakkaus terveisiin kynsiin.

Hieronnassa keskitytään asiakkaan toivomiin alueisiin. Hieronnassa käydään läpi alueet eri hierontatekniikoita hyödyntäen, tarvittaessa voidaan käyttää apuna esimerkiksi hierontalastaa lihaskalvojen käsittelyyn tai TENS-laitetta kivunlievitykseen ja lihaksen rentouttamiseen.

Todella rentouttava jalkojen hierontahoito. Hieronnassa käsitellään lempeän tehokkaasti jalkaterän, säären ja pohkeen alueet vyöhyterapiapisteitä ja hermoratoja hyödyntäen. Hoidon tarkoituksena on syvä rentoutuminen ja mielen tyhjennys ("stressipesu"). Saa nukahtaa! Voidaan yhdistää myös jalkojenhoitoon tai jalkaterapiakäyntiin. 30min.

Lisäpalvelut

Yksilölliset varvasortoosit
10-40e + käyntimaksu

Voidaan valmistaa myös esim. jalkojenhoitokäynnin yhteydessä
 

Suojaavat/asentoa korjaava​t varvastuet esimerkiksi vaivaisenluun tai vasaravarpaiden hoitoon. 

Podofix kynnenoikaisu
55e 1 kynsi, 75e 2 kynttä

Jalkojenhoidon yhteydessä +30e/kynsi

Sisäänkasvavan kynnen oikaisuhoidot
 

Podofix-kynnenoikaisumenetelmä on kivuton sisäänpäin- kasvavien ja -painavien kynsien hoito. Pysyy kynnellä 2 viikosta 2 kuukauteen. Oikaisuliuska uusitaan kunnes haluttu tulos on saavutettu. 

Verrutop -syylänhoito
55e

Jalkojenhoidon yhteydessä +30e

Verrutop on tehokas ja hyvin siedetty menetelmä vaikeidenkin syylien hoitoon. Samalla kerralla voidaan hoitaa useampi syylä.  Ei sovi alle 6-vuotiaille tai raskauden tai imetyksen aikana. CE-merkitty luokan I lääkinnällinen tuote. 

Yksilölliset tukipohjalliset
115e + käyntimaksu

+mahd. lisämateriaalit

Footbalance Medical on terveydenhoitoalan ammattilaiskäyttöön  suunniteltu menetelmä. Pohjallisten tarkoitus on parantaa iskunvaimennusta ja alaraajojen linjausta, vähentää virheellistä kuormitusta ja kipuja sekä ennaltaehkäistä rasitusvammoja. Ne muotoillaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan ja sopivat lähes kaikkiin kenkiin.  Medical pohjalliset eroavat merkittävästi urheilukaupan pohjallisista mm. muokattavuutensa, kiilattavuutensa ja tukilevynsä jäykkyyden vuoksi. FootBalance Medical pohjallisissa on patentoitu dynaaminen ydin, joka pitää jalan lihakset aktiivisina. Ne siis ennemminkin aktivoivat kuin passivoivat jalan lihaksia ja toimintaa. Tarjolla useita pohjallisaihioita eri tarkoituksiin, eri jäykkyyksillä ja eri iskunvaimennuksella. Medical-mallisto sisältää lisäksi erilaisia kiiloja ja vahvikkeita, joiden avulla pohjalliset voidaan muokata ja viimeistellä tarkasti jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Jalkojenhoito perus+hierontaa 15 min 
75e SUOSITTU!

Jalkojenhoito vaativa+hierontaa 15 min 
90e

Jalkojenhoito+lakkaus
74e 

Alaraajahieronta
38e/30min
50e/45min  

Relax- jalkojen hieronta
38e
35e jalkojenhoidon yhteydessä

Kotikäynnit - TÄLLÄ HETKELLÄ EI UUSIA KOTIKÄYNTEJÄ
Kotikäyntien ajanvaraukset vain puhelimitse

Laitoskäynnit
Sopimuksen mukaan
 

Lahjakortit

Lahjakortit haluamallesi arvolle tai palvelulle. Lahjakortit saat paikanpäältä, sähköpostitse sekä suoraan verkosta. Jos tulet hakemaan paikan päältä, suosittelen varmistamaan soittamalla tai viestillä, että olen varmasti paikalla, enkä hoitokäynnillä muualla juuri silloin.

Maksu kortilla, käteisellä tai ePassin hyvinvointiedulla

Kynsienlakkaus
+9e

Kynsienlakkaus jalkahoidon yhteydessä terveisiin kynsiin. Lakan saa omaksi.

Mikäli et pääse tulemaan varattuna aikana, muistathan perua / siirtää aikasi viimeistään edeltävänä päivänä klo 18 mennessä. Peruuttamattomista, käyttämättä jääneistä ajanvarauksista peritään hinnaston mukainen täysi maksu.  

Varattu vastaanottoaika sisältää hoidon lisäksi, siirtymät, maksutapahtuman ja kirjaamisen

bottom of page