top of page
keinu.jpg

Hanne Roukkula

Jalkaterapeutti AMK

Olen koulutukseltani jalkaterapeutti (AMK). Jalkaterapeutiksi olen valmistunut Helsingistä Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Jalkaterapeuttiurani aloitin hoitamalla jalkoja koti- ja laitoskäynneillä, nyt keskityn tarjoamaan kaikki jalkojen terveyden ja hyvinvoinnin palvelut vastaanotollani. Teen jalkaterapeutin työtä suurella mielenkiinnolla ja sydämellä. Päivitän jatkuvasti osaamistani ja tietojani mm. koulutuksilla, jotta voisin tarjota asiakkailleni alan parhaimmat hoitokeinot. 

Jalkaterapiassa minua kiehtoo jalkojen ja alaraajojen monimutkainen rakenne ja toiminta, sekä niiden monimuotoinen hoitaminen ja vaikutukset ihmisen kokonaishyvinvointiin. Jokaiset jalat ovat erilaiset ja jokainen asiakas omanlaisensa. Päivät eivät ole koskaan samanlaisia! 

Jalkaterapeuttina tavoitteeni on auttaa monenlaisissa jalkavaivoissa; poistaa akuutti kipu ja löytää oikeat hoitokeinot juuri kyseisen asiakkaan kohdalla. Haluan kuulla asiakasta, perehtyä ongelmaan perusteellisesti ja löytää vaivan alkusyyn, jotta ei hoideta pelkästään oiretta, vaan voin tarjota myös pidempikestoista apua.

Tervetuloa asiakkaaksi! 

bottom of page